6 måneders 1:1 forløb

"Hjertefred - Fra Frygt Til Frihed" 

Jeg hjælper dig ud af angsten, stressen og depressionen én gang for alle, så du kan begynde at leve livet fuldt ud

Jeg har skabt dette unikke og effektive forløb til dig der er parat til at skabe et bedre liv. Dig der er klar forpligte dig. Til dig selv, din personlige udvikling og din transformation. Dig der er unik, empatisk og intuitiv. Dig der har en historie at fortælle, til en der kan hjælpe dig med at finde en ny mening med den. Dig der har masser af potentiale til at udrette store ting med dit liv, men som lige nu lader dig styre af frygt, stress, bekymringer og andres meninger. Dig der ryster af skræk ved tanken om alt det der venter dig. Dig der har fået at vide at du ikke er god nok, og dig der har mistet troen på dig selv.

14 1:1 sessioner af 75 min, samt 10 fastlagte telefonsessioner og ugentlig opfølgning på sms. Udover det, er jeg til rådighed når behovet opstår på telefon og sms, døgnet rundt, også i weekenden og på helligdage. Når jeg siger at jeg vil hjælpe dig videre i livet, så mener jeg det virkelig.

Tak Christina! Det gav hende et livsmod, vi ellers ikke ser" Psykolog Anne Solberg, om 24 årig kvinde efter første session

Der kan være mange forskellige årsager til at dit liv lige nu, føles som et levende helvede, og at dit selvværd og selvtillid er nærmest ikke-eksisterende . Måske er du stresset, langtidsledig, psykisk belastet, i sorg, ensom eller noget helt andet. Uanset hvad årsagen er, så kan jeg hjælpe dig videre, så du ikke spilder mere af dit liv, på ikke at elske og acceptere dig selv, fuldt og helt! 

Hjertefred-forløbet er skabt ud af min egen, personlige medicin, som har reddet mig fra et liv med psykiske lidelser, angst og mindreværd, og givet mig modet, styrken og viljen til, imod alle odds, at skabe mit drømmeliv. Idag er det mit livs formål, at hjælpe mennesker i samme situation som jeg var i engang, med at gøre det samme, fordi jeg ved, at alle, uanset hvilken baggrund de kommer fra, kan udrette mirakler med deres liv, hvis de beslutter sig for det.

Du er ikke som de andre, derfor er dit forløb unikt!

Med mine heste, naturen, personlige samtaler og dagbøger som de bærende elementer, vil jeg hjælpe dig med at nedbryde gamle overbevisninger, og ændre dit mindset, så dit selvværd og din selvtillid opbygges. Alt efter hvor hurtigt du optager ny læring og viden, vil du indenfor kort tid, kunne mærke positive forandringer. Du er ikke som de andre, du har en særlig historie, og derfor er dit 6 måneders forløb selvfølgelig unikt, og tilpasset lige netop dine behov og ønsker.

Hestene og naturen bringer dit nervesystem i ro, skaber glæde og lykkelige minder, hjælper dig med at heale fortidens, og nutidens smerte, og lærer dig at vende din modgang, til noget meningsfuldt og livsudviklende. 


"Det er det første terapiforløb jeg har fulgt fra start til slut. Hvor jeg hver gang har glædet mig til at skulle afsted, og er gået derfra så opløftet og fyldt med glæde" - Amaliee 37 år    

Jeg vil igennem nærværende, personlige og intuitive samtaler, ophold i naturen, ridning, samvær med hestene, meditationer, urter og andre healende og indsigtsfulde redskaber, hjælpe dig med at slippe frygten og opbygge dit mod, og din tro på dig selv. Når du mærker ilden i din sjæl blusse op, kan jeg spore mig ind på dine unikke evner, og din sjæls kald, og dermed kan jeg hjælpe dig med at finde din vej, mod det meningsfulde og lykkelige liv, uanset hvilken historie du har med dig. 

Og så er der dagbøgerne; De skrevne ord har healende og åbenbarende kræfter, og derfor er det en vigtig del af forløbet, og noget du skal indstille dig på, at gøre til en daglig rutine. Ernest Hemingway skrev engang disse ord "Write hard and clear about what hurts" og Anne Frank skrev i sin dagbog "Når jeg skriver kan jeg blive fri af alle mine bekymringer. Min sorg forsvinder. Min sjæl bliver glad igen". Sjældent har jeg været mere enig! Jeg har nemlig selv skrevet dagbog næsten hver dag siden oktober 2015, og det har ændret mit liv på en måde, som intet andet har gjort. Kvaliteten af dine tanker bliver synlig når du skriver dem ned, og lige netop dine tanker, er dem jeg hjælper dig med at blive bevidst om, og tage ansvar for, for dine tanker styrer hele dit liv. Samtidig er chancen for at manifestere dine drømme, langt højere når du skriver dem ned. Med ganske få redskaber, og små justeringer, vil du blive overrasket over, hvor store ting du kan udrette på ganske kort tid.


            
       Det siger andre om mig   

 

"Christina formår at få vendt alle de negative tanker, om til noget brugbart.

Hun hjalp min datter med at acceptere nogle af livets barske vilkår" Helle SchjøttHusk altid det her: Det er ikke egoistisk at elske dig selv, og prioritere dit mentale helbred, og din egen lykke først. Det er en nødvendighed for at kunne leve et lykkeligt liv i balance, med dig selv, og alle andre omkring dig. 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at ændre dit liv én gang for alle.

 


Jeg arbejder intuitivt og spirituelt, og har aldrig to ens forløb, men du kan forvente at skulle igennem følgende                       

 • Hesteassisteret terapi og guidning.
 • Naturterapi
 • Samtaleterapi.
 • Skriveterapi.
 • Vejrtrækningsøvelser.
 • Meditationsøvelser, også fra hesteryg. 
 • Musikkens medicin
 • Visualisering.
 • At flytte og sætte grænser.
 • Tankens kraft og magt.
 • Selvværd- og selvtillidsøvelser.
 • Manifestation 
 • Rideterapi i skoven.                                         Tryk her for at at tage første skridt mod dit nye liv