Hjertepower

Lad eventyret begynde, nu..

Dette forløb er skabt til dig, der allerede nu, er klar til at tage action. Dig der er fuld af viljestyrke, livserfaring, unikke evner og talenter, og i besiddelse af et kreativt sind, men ikke ved hvordan du skal omsætte det i praksis, til noget brugbart der kan ændre nuværende liv, til dit drømmeliv. Måske drømmer du om frihed? Måske drømmer du om at være selvstændig? Måske drømmer du om at gøre en forskel af en art? Måske ved du ikke engang hvad du drømmer om endnu, men ønsker at finde ud af det.  Uanset hvad, så er jeg 100% klar, til at vise dig hvordan du baner vejen mod det liv, du er skabt til at leve.

Igennem 12 uger, vil vi sammen søge ind i din kerne,  den ægte og autentiske del af dig, og den vej igennem lede efter dit livsformål. Kort fortalt, tror jeg på, at vi alle har et formål med livet, og når vi finder det formål, begynder alting at give mening. Alt det du har været igennem hertil, har givet dig en masse erfaring og en masse kompetencer, og dem skal du bruge nu. Jeg tager dig ud på en eventyrlig rejse, og lærer dig, hvordan du med tanken- og viljens kraft, kan skabe vilde resultater på meget kort tid. Jeg støtter dig hele vejen igennem.

Du skal på tur i skoven, med og uden heste, du skal skrive dagbog og du skal udfordre dig selv på ny, så du træder ud af komfortzonen og ind i uvisheden.. der hvor miraklernes tid begynder. Jeg hjælper med, at sætte en proces igang, som altid vil fortsætte, for når du først har du udvidet din bevidsthed, går du ikke tilbage igen. Det er en naturlov.

Jeg ved om nogen, hvordan man skaber noget unikt ud fra sin historie, sine passioner og sin viljestyrke, jeg har nemlig selv gjort det, og skabt en virksomhed som tilbyder kvalificeret og effektiv hjælp, til mennesker der ønsker at skabe et lykkeligt, fredfyldt og lykkeligt liv, også imod alle odds. Jeg elsker at hjælpe dem, som ingen andre har kunne hjælpe, og jeg brænder dybt og inderligt for alt hvad jeg laver i Natur- og hesteterapi. Jeg lever et frit, sjovt og meget meningsfuldt liv, og jeg glæder mig til, at hjælpe dig med at føle, at du gør det samme.

Forløbet indeholder 12 1:1 sessioner a 60 minutter, samt en ugentlig telefonsamtale på ca 15 minutter, hvor vi følger op på de mål vi sammen sætter. 

Pris 14.000 inkl moms - Beløbet kan deles op, kontakt mig for aftale.

Bor du langt væk?

Fortvivl ej. Dette forløb fåes også som fjernforløb. Det vil sige, at vi tager alle sessioner over telefonen. Du går selvfølgelig glip af den fysiske del, men ellers er kvaliteten og effektivteten den samme. Jeg har flere klienter i Jylland, med lige så stærke resultater som mine fysiske forløb. Du får alle mine strategier, og samme materiale tilsendt på mail.

Pris 11.000 inkl moms - Beløbet kan deles op, kontakt mig for aftale.

Læs hvad Camilla skriver om hendes Hjertepower-forløb d. 4/11 2021

Kæreste Christina ❤️ Jeg vil sige dig TAK! På fire uger har du formået at vende mit mindset fuldstændig. Jeg troede mit liv skulle være en evig kamp med systemet, men nu kan jeg se lys forude. For jeg har masser at give, men det har jeg ikke kunne se for smerte og modstand. Jeg elsker at komme ude hos dig. Duften af skov gør mig rolig, hestenes prusten gør mig tryg og du hjælper mig med at gøre mig hel igen ❤️ Jeg glæder mig over at jeg mødte dig, og gav mig selv muligheden for et forløb hos dig. Jeg ved at jeg kommer ud på den anden side stærkere, med mere tro på mig selv og en livsforandring. Du har givet mig de fedeste værktøjer, som jeg hver dag gør brug af 🙏🏼 Tak! De største knus fra mig❤️