PRISER OG KONTAKT

Ring eller send en sms på tlf 61612620 eller skriv til info@naturoghesteterapi.dk

Du kan altid sende en sms eller mail, også i weekender og på helligdage. Du kan også udfylde kontaktformularen ved at trykke herunder. Jeg vender tilbage hurtigst muligt.

Kontakt mig her

Jeg tilbyder en gratis, afklarende telefonsamtale inden du beslutter dig for, om jeg er den rette til at hjælpe dig videre i livet.

Jeg har max 10 klienter inde ad gangen, da jeg er dybt seriøs omkring din personlige udvikling, de mål du sætter, og den plan vi laver, og det kræver min fulde opmærksomhed. Du forpligter dig samtidig til at tage din healings- og selvudviklingsproces alvorligt, så vi i samarbejde kan bane vejen mod det liv du drømmer om."Det er alle pengene værd. Det er det forløb, der har rykket mig mest i mit liv. igennem min stress og sygemelding, og i det hele taget livets udfordringer. Hvis man gerne vil have det bedre, undgår man ikke at investere tid og penge i sig selv. Det du investere i, og på dig selv, kommer altid tilbage" Amalie

Hjertefred - fra Frygt til Frihed  6 måneders 1:1 forløb på 14 sessioner a 75 minutter, samt 10 fastlagte telefonsessioner på 60 min. Udover det er jeg til rådighed for dig over sms, mail og telefon når du har brug for mig, også i weekender og på helligdage.

Pris 50.000 inkl moms   - som fjernforløb 35.000 inkl moms

Hjertepower - Lad eventyret begynde, nu  - 12 ugers 1:1 forløb a 12 sessioner a 60 minutter, samt 12 opfølgende telefonsessioner af ca 15 min.

pris 20.000 inkl moms - som fjernforløb 16.000 inkl moms        

Lille Hjertefred - 8 x 45 min. for børn mellem 4 og 14 år Pris 6000,- inkl moms

Meditation på hesteryg ca 60 min. 1195,- 

Bestil tid på tlf 61612620, eller send en mail til info@naturoghesteterapi.dk

Åben mandag til torsdag fra 9-17


Tidsbestilling kan kun ske telefonisk, over mail eller ved at sende en SMS-besked. Du kan også sende mig en besked via Facebook og Instagram.Tager jeg ikke telefonen, læg da en besked eller send en sms, og jeg vender tilbage hurtigst muligt. Telefonen er åben fra 9-17 mandag til fredag. Tlf 61612620. Mail info@naturoghesteterapi.dk.

Afdragsordning ved køb af mit store forløb kan aftales. Kontakt mig telefonisk for aftale.  

Aflysning skal ske minimum 24 timer før, ellers går sessionen tabt, uanset årsag. .